Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
jako další čísla budou v předplatném: 13 - 1102 Roadster, 14 - Forman, 15 - 1202 VAN, 16 - 105 L
- Přílohy
-
- kaleidoskop.jpg (35.61 KiB) Zobrazeno 465 x
No, s tou 1202 VAN ma moc nepotešili (1202-jky mám od Abrexu, tie sa im totiž podarili), snáď netrafia aj rovnakú farbu ako už mám . Kiež by miesto VANu bol Pick-Up, ale ten asi bude tiež.
105 L a 110 LS sú iba nutné zlo, teda hlavne tá disproporčná 110-tka. Hlavne, že zatiaľ sú ostatné OK .
105 L a 110 LS sú iba nutné zlo, teda hlavne tá disproporčná 110-tka. Hlavne, že zatiaľ sú ostatné OK .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Koukám, že se jim do mezivalecnych moc nechce
Uvidíme, ja by som ich tiež chcel. Dúfam, že tam nejaké časom budú.
V trafikach mám stejne poznatky. Třeba nám ho vyrobí IXO v kolekci CLC
Ešte je tu možnosť v sobotu (cca okolo 13:00) pred vydaním kúpiť daný model za pôvodnú cenu (+pošta) na automodels.cz. Ale iba v sobotu, v nedeľu už cenu dvihnú. Avšak Škodu VOS tentokrát nemali , tak kto vie ako to bude ďalej a či ešte nejaké nové u nich pribudnú do ponuky.
A aj 1101 Tudor je naživo tiež podarený (aj keď na mojom je malý čierny flek, no za 299kč im to odpustím ).
A aj 1101 Tudor je naživo tiež podarený (aj keď na mojom je malý čierny flek, no za 299kč im to odpustím ).
Koukal jsem dneska v Bille na Škodu VOS a našel jsem tam informaci, že dvě čísla zatím vynechaji a za 14 dní budou mít rovnou Škodu 1102 Roadster. Tak máš celkem velkou šanci na úspěšný lov
No, v Tachove to nehrozi. Tady se proste nekoupi. Nevim, proc serii vyrabi v tak malem nakladu. Vsechny predchzi edice DA se daly koupit v pohode. A zrovna pokud bych ojedinele nejlepsi kousky chtel koupilt, chtel bych si vybrat. Co si budeme povidat, ne kazdy model z casopisove serie je povedeny. Snad Ixo vyda nejlepsi kousky samo. 1102 roadster by si to zslouzil.
Snad jo, Spartak už je skoro jistý, Sedan je v plánu, tak snad bude i Tudor bez strechy