Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Chtěl bych se zeptat, jestli někomu z vás, co si necháváte kultovky posílat, taky poslední zásilka nedorazila včas? Prakticky vždycky to přijde v pondělí. Dnes jsem letmo zahlédl v trafice Simcu a přišlo mi, že byla černá a ne modrá.
Dnes konečně přišely (teréní Tarpan a Simka Aronde).
No,mě ještě yásilka nedosla
dneska jsem na ni koukal v trafice a je černá, ale černý tady taky myslím jezdily.
Tak už taky vše dorazilo. Na barvu jsem se ptal hlavně z toho důvodu, že na stránkách kultovek je modrá. Ale přepodkládám, že všichni máme černou. U Tarpana mám takový problém, že přední náprava je trochu na šikmo, jako kdyby vůz najel pravým kolem na hrbol. Máte to tak všichni nebo mám raritku?
Já modely kupuji v trafice, ale kolega je má předplacené a když se mu stalo, že byl model poškozený, tak ho nafotil, zaslal jim fotky a oni mu poslali zdarma nový model a původní (poškozený) si mohl ponechal.
hezkej doplněk ke kultovním autům
http://www.rallymodels43.cz/rallymodels ... r-550-1962
http://www.rallymodels43.cz/rallymodels ... r-550-1962
-
Ty Levné Knihy jsou skutečně BOMBA! Bohužel, do LK ani sem na fórum v poslední době jsem moc nechodil, tak se mi informace o těch modelech dostala až nyní a tedy koukám, že jsem asi trochu dorazil s křížkem po funuse. Třeba ty Volhy 24 nebyly ani na Andělu....
Ale co bylo (a zamlouvalo se mi), jsem pobral, až na milicejní Latvii, jenž byly všechny polámány. Ani nemám chuť se podívat na Aukru, jak tam budou řádit šmelináři.
A asi to nevypadá, že by ještě byly, co?
Ovšem tedy čekání bylo dlouhé, poslední slušná serie modelů v LK byly Maseratti od DeA, co přišly na začátku dubna 2009! Tak třeba to nebyla jednohubka a dočkáme se i dalších kousků....
Ale co bylo (a zamlouvalo se mi), jsem pobral, až na milicejní Latvii, jenž byly všechny polámány. Ani nemám chuť se podívat na Aukru, jak tam budou řádit šmelináři.
A asi to nevypadá, že by ještě byly, co?
Ovšem tedy čekání bylo dlouhé, poslední slušná serie modelů v LK byly Maseratti od DeA, co přišly na začátku dubna 2009! Tak třeba to nebyla jednohubka a dočkáme se i dalších kousků....
Zdarec,mě vůbec nedorazila poslešdní zásilka s čísly 56,57.Prý my jí poslali před třema týdnama.Takže asi na poště jí nějak prošustrovali.Nevíte zda se daj ty čísla někde objednat?.Děkuji.
V Levných knihách civil Žigulík z ruských kultovek za osvědčenou cenu 69 Kč. A tak si říkám, jestli se brzo v Levných knihách neobjeví komplet ruské kultovky. Překupníci připravit, pozor, startujem.