IXO Museum
Re: IXO Museum
Ještě mě napadlo navrhnout vydání vozu Delahaye 175 Coupe z existující formy Altaya, a to ve dvou kolekcích. Byl to vítězný vůz Rally Monte Carlo 1951, tak k obrázku modýlku poslat i fotku v rally provedení. Tím by se uspokojily jejich závodnické choutky a vyšel by v sérii RAC. Ten druhý by byl stejný, ale v civilním provedení v kolekci MUS. Vlk by se nažral a koza zůstala celá. Oba modely by se vyráběly současně. Tím by se dodržela nová i tradiční identita firmy a za příjemných nákladů. Vozy existovaly opravdu dva. Vítěz měl číslo podvozku 815042 a druhý 815051:
Tak jsem si udělal radost. Mám objednávku přímo ve Francii. Prý bude do 14 dni:
- Přílohy
-
- Rolls Royce Phantom IV 1952 Norev.jpg (101.29 KiB) Zobrazeno 406 x
Jinak byl taky na carmodel.com, ale vyprodal se během pár dní. Z toho je vidět to, co uz dávno vím. Tvrzení, že je klasická auta malý zájem, to je velká blbost. Co na trhu téměř není, tak se nemůže prodávat ve větších poctech 

Ja vim, ze to sem nepatri, ale dival jsem se na facebook IXA a maj tam rally Lancie v meritku 1:24. Uz nevi, co by roupama vymysleli.
Viděl jsem. Pro nás des, ale věřím, že někdo se zmítá nadsenim 

Modylek Norev byl včera doručen. S požitkem na něj koukám v praci. Kvalita montáže je skvělá a žádnou nepřesnost jsem nenašel. Rekl bych, že je ještě lepší, než IXO Museum. Mám fakt radost 

Tak paráda.
Třeba ta RR maska vypadá hodně pěkně provedená.

Třeba ta RR maska vypadá hodně pěkně provedená.
Díky, kladné hodnocení vzdycky potesi
. Už se tesim, az bude další Norev. V plánu je to žluté Coupe Peugeot, ale taky se moc do předválečné klasiky nehrnou. Z IXA žádné nové zprávy nemam. Nejspíš to bude tím, že jsem jim ještě nenapsal 

No to já jo,ale jsou to obchodníci s deštěm.Jakože všechno bude v nejbližší době etc.
Prostě slibem nezarmoutíš.Už jim po těchto zkušenostech nevěřím ani slovo.
Prostě slibem nezarmoutíš.Už jim po těchto zkušenostech nevěřím ani slovo.
Když něco z kolekce Museum vydají, tak si to rád koupím. Ale vecne čekat nedokazu