Jestli to nebude tím, že udělat kvalitní model v kovu takového vozu z 30. let je velmi náročné a asi v měřítku 1:43 téměř nemožné v potřebné jemnosti detailů. Vyrobit to z resinu je mnohem vhodnější, ale zase ta kvalita finální montáže nestojí za nic.
IXO Museum
Re: IXO Museum
Byl jsem s kvalitou kolekce Museum spokojený, ale problém je, že (zatím
) nepokracuje. Vyhodit minimálně dva tisíce za modylek pochybné jakosti se mi fakt nechce a určitě nejsem sam 

No já asi začnu dodávky, těch jsou taky mraky! 

Tak jsem to nevydržel a napsal do IXA na aavaz@premium-collectibles.com, že velmi postrádám nové modely v edici IXO MUS a zda je něco na programu. Jsem fakt zvědavý, co odpovi a zda vubec. Před časem jsem se komunikace dockal 

Já za poslední rok psal několikrát na facebooku (messenger)a avždy odpověděli vyhýbavě, že s MUS počítají, ale teď mají něco jiného. Ale dělalo to na mě dojem, že člověk, který odpovídá za IXO na facebooku stejně není moc v obraze a že jen mlhavě plácá.Prostě veteráni v die-castu za rozumnou cenu na trhu nejsou.
No stejně jsem zvědav, co odpoví tobě.
No stejně jsem zvědav, co odpoví tobě.
Právě a proto jsem se rozhodl poslat mail. Chtěl jsem kolekci Museum připomenout. Možná v té záplavě nakladaku a tsunami zavodaku zapomínají, že vůbec existuje 

Koukám, že jinde to jde. Teda doufám, že je kov:
- Přílohy
-
- Rolls Royce Phantom IV 1952 Norev.jpg (101.29 KiB) Zobrazeno 99 x
Toto nemôže byť Norev kov 1/43... snáď Oxford alebo čo ... a nie je to 1/32 ???
Je to Norev a diecast - a stejně jako tento Peugeot by měl být na podzim (píšou říjen, ale beru to s rezervou):
https://www.diecastcompany.nl/searchres ... ord=473205
Na ten Peugeot už se těším 2 roky, v původní sérii Altaya byl ten samý jako kabriolet bez střechy. Takže pokud se IXO vzpamatuje, půjdou hezky k sobě. Ten Rolls je taky hezký, ale už poválečný, ty nesbírám.
Ono občas z Norevu vypadne něco solidního - mám Renaulty: Type K 1902 a NN Torpedo 1927. Ale je to jedna koupě za několik let.
https://www.diecastcompany.nl/searchres ... ord=473205
Na ten Peugeot už se těším 2 roky, v původní sérii Altaya byl ten samý jako kabriolet bez střechy. Takže pokud se IXO vzpamatuje, půjdou hezky k sobě. Ten Rolls je taky hezký, ale už poválečný, ty nesbírám.
Ono občas z Norevu vypadne něco solidního - mám Renaulty: Type K 1902 a NN Torpedo 1927. Ale je to jedna koupě za několik let.