Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Tak jsem se konečně rozhoupal a koupil Citroen C4 WRC 2008 TDF Red Bull od AA

Tak Pagani už je doma,už jsem ho vybalil,ale ještě musím zkompletovat zadní díl s křídlem-je tam 6 malých pidi šroubečků,pak zrcátka atd.Tak jak na to budu řádně vidět a mít čas,tak to dokompletuji a nafotím-asi pp zítra,nebo o víkendu.

A ještě reakce na Dušanovu poznámku-kola do rejdu jdou,i když Zonda nemá takový rejd,jako běžná autaNicmene, model se mi zda dobry (ikdyz svete div se, neotaci se mu do boku predni kola - co tim chtelo AA rici nevim) a mozna bych udelal vyjimku.

Jo tam stačí trochu přidat plyn a rejd je zaručený. 

Konečně mi došla béžová otevřená verze 2CV (Maisto)

šedou co mi přišla jdu prodat na aukru, italové neznají barvy :-/
šedou co mi přišla jdu prodat na aukru, italové neznají barvy :-/
Sbírka modelů Citroën
Tak na vybalení čeká Lotus Elan kupé od AA a na cestě je Triumph TR3 od Kyosha (červená). Řekl jsem si, že nakonec na nové verze TR3 čekat nebudu, je potřeba ty nákupy tak nějak rozmělnit na celý rok 

Po dlouhem cekani mi vcera konecne priusel Lexus LFA od AA. Nize jsou nejake jeho fotky spolu s jeho ridicem.

pěkná dvojka, btw ten druhej jezdí v čem? 

Ten je usedlejsi a použiva delaerskou CL500 (C216):btw ten druhej jezdí v čem?