Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od BaRT »

Promáčknutí bych neviděl jako problém, spíš povrchová úprava na starých to vyznívá dost plastově a na novém moc leskle....
Jinak naživo je SM fakt loď a jen tak se nedá s ničím v čem jsem seděl porovnat...
Pak ještě poté co servisáci zvedly poprvé kapotu musel vzrůst počet sebevražd:

http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... e-9419.JPG

Jediné pozitivu, které se mohlo ujmout je olejový filtr nahoře, proč věc která je výměná je u aut tak blbě přístupná :-)
Sbírka modelů Citroën

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

BaRT píše:Promáčknutí bych neviděl jako problém, spíš povrchová úprava na starých to vyznívá dost plastově a na novém moc leskle....
takže z extrému do extrému ;)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

licer píše: Jinak ano, mám to modré SM a je vydařené. Jen ty disky působí "plechově" a když to stojí vedle DSka z edice Sunstar platinum, tak to bije do očí. Musím to trošku přeorganizovat. O DS 23 taky přemýšlím. Stejně jako B@rt si říkám, od každé karosářské verze jedno :)
jaké modely vlastně už máš od značky Citroën, krom toho zmiňovaného SM a DS cabrio od SunStar? :)

licer

Příspěvek od licer »

DS 21, DS 19 (Sunstar Platinum), SM, 2CV a AMI6 (Norev). Další na řadě je CX od Norevů a uvidíme, zda půjdu do toho DS23 (ta černá od Tacota mě láká, cena to trošku kalí :( ) . Ještě si počkám, jak bude vypadat to SM Proto od Otíka a asi to bude všechno. Snad vydá Otto ještě další barevnou verzi BX, ta se mi líbí. A nějaká verze Traction, té kdyby se chopil nějaký kvalitnější výrobce ;)

Jinak 80. léta jsou pro mě hraniční co by modelový rok, ty designy většiny aut jsou hrozné a "krabicoidní" auta fakt nemusím.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Ještě bych ti doporučil juknout na Norev Méharko:

http://web.telecom.cz/bart/Citroen/Citroen11.html

a 2CV nová verze od Minichamps:

http://web.telecom.cz/bart/Citroen/Citroen107.html

sice to je verze z 87, ale ta barva a celkové provedené + to že je to již nová verze 2CV od Noreva z toho dělá nádherný model...
Sbírka modelů Citroën

licer

Příspěvek od licer »

:) to víš, že neustále přemýšlím o dalších, ale člověk má omezené místo na modely a trošku jiné priority, takže musí kalkulovat. Mehari je zajímavý počin a taky u něm občas uvažuji už jenom proto, že hrál v Četnících s Luie de Funasem. Já ty jeho filmy žeru, jak kvůli němu, tak kvůli těm autům, co tam hrají nebo jen stojí někde v záběru :)

No teď si mě nahlodal a já zase neusnu ;)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

krom modelů Citroën, jestli se dobře pamatuju ještě sbíráš i anglické značky, italské..? A co americké, z těch už máš taky něco?

To se nám teda líbí podobné vozy ;) já mám oblíbené hlavně 60. léta a teď se právě těším na novnky AA - DB5, E-Type Coupe I :)
Btw už si řešil do jaké barvy bys šel právě u těchto dvou modelů?

licer

Příspěvek od licer »

U mě je to takhle: Citroen (karosářské verze, do 80. let), původně jsem chtěl jen DSiny
Alfa Romeo (karosářské verze, do 80.let). Nebudu kupovat např. 2000 Spider (PMA), když vyjde 1600 Duetto (AA)
MG (beru všechno od AA)
Renault Alpine (do 80. let včetně, jen Otto a teď i Kyosho)
Austin Healey (vše od Kyosha).

Mám ještě Jaguar E-type s V12 (kabrio, zelené, AA), takže kupé určitě nebude zelené. Jinak barvu ještě nevím, uvidím jak bude vypadat ta modrá. Pak mě čeká ještě Triumph TR3, rád bych Morgan (ne verzi 2008). Nejvíce mě táhnou angická auta 50-70. léta, ale ty nikdo kvalitně zatím nedělé (hlavně celá řada Triumph a Austin Healey :roll: ) Teď jsem asi týden přemýšlel o koupi Morris Mini Minor od Kyosha, ale zatím se mi nechce dávat plný peníz :)

Pár amerik mě prošlo rukama, než jsem zjistil, že to není ono a že zabírají moc místa na polici :D

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

Tak to máš ve své sbírce asi nejvíc modelů Citroën ;)

..a co Giulietta? Ta se mi hodně líbí a AA ji vyrábí, tak teď jen uvažuji kterou.. víc se mi teda líbí v červené, ale zas abych neměl pomalu všechno v jedné barvě :P ..Nebo i model Montreal je hodně zajímavý..

..u cabria E-Type podle mě tak nevyzní ty krásné linie, které má právě jen Coupé..

..ani Mustang nebo Corvette C1 a C2 se ti nelíbí? ;)

..a co německé, třeba klasická 911 z šedesátých let, nic? :)

licer

Příspěvek od licer »

Giullietu i Montreal už mám, obé v červené :) Jinak se mi samozřejmě líbí více aut (Mustangy, Oldsmobily, Mercedesy, Borgwardy, některá Ferrari taky nejsou k zahození ;) atd.), ale je to všechno o penězích a místě, které nabízí panelákový byt. Taky nechci žít mezi vitrínama, na to jsem moc velký estét :) A stavět barák a naprojektovat si speciální místnost jen na modely? Jak říká klasik "to k...a ani omylem" :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“