Ferrari

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Ferrari

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše:No já jsem č.22 prokaučoval a už ho na MCW nemají-ale nějak to přežiju ;)
Tak po č.22 já taky příliš netoužím, jestli se nepletu, tak je úplně stejné s č.19, akorát není tak pěkné. To už raději č.24, které má aspoň jinak výfuky a je z jiného roku. Ale já se spokojím s jednou závodní 250 GTO, č.19.
To už bych raději přidal k Dinu 156 F1 od Hilla (CMC) ještě von Tripse, tam jsou rozdíly mnohem větší.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Č.22 má akorát navíc vzadu na výfukama tepelný kryt- na levě straně
Obrázek

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Ja ako som v inom prispevku pisal, zbavil som sa casti ferrari, ale u Kyosha som ostal, to som nepustil. Mam ich vsetky Ferrari, civily (iba po jednom ) a vsetky zavodne, okrem prave tychto novych GTO. Ich cena je stale zarazajuca, urcite mam o ne zaujem a urcite budem cakat, ci cena spadne nizsie. Tie odlisnosti u zavodnych cervenych farieb su okrem cisiel, alebo nejakeho pasiku male, takze strieborne je medzi nimi osviezenie.

jarek

Příspěvek od jarek »

GTO mam tie cervene starsie tiez vsetky, ale cislo 20 vynecham a so striebornym budem cakat. Som na tom podobne Vlado, z civilnych verzii mam tiez iba po jednom a najlepsie v cervenej. A z pretekarskych 575 GTC chybaju sice dve, ale v tomto pripade neviem ci do nich pojdem. Skor by som prijal ciernu Daytonu Competizione ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Detailnější fotky mého posledního FERRARI 550 Barchetta Pininfarina od Mattel Elite :
více fotek na mém photobucketu

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

FERRARI nemusí být vždy jen červené. :)
Double foto Barchetta Pininfarina + Superamerica

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ferrari 612 Sessanta od Mattel Elite v podrobnějších fotografiích :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

FERRARI 612 Sessanta (2007) + FERRARI 575 GTZ Zagato (2006)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

lazard

Příspěvek od lazard »

Byl jsem "svedkem" prubehu diskuse jednoho sberatele a znalce zavodnich aut minulosti a platnych predpisu (z jednoho zahraniciniho fora) s Kyoshem, kdy ten znalec tvrdil, ze puvodnimu modelu 250 GTO chybi v kufru rezerva a Kyosho porad tvrdilo, ze podle jejich znalcu tam rezerva byt nema. A ted jde videt, kde mel pravdu. Jinymi slovy, vyrobci modelu jsou jenom sv..., ktere chteji se sberatelu ryzovat prachy a jeste maji snahu se sberatelu delat blbce. A tak to je vsude.

licer

Příspěvek od licer »

....se přiznám, patřím mezi ty bulíky, co nepoznají, jestli je něco "košer" nebo ne :) Pro mě je důležitější, jestli je model dobře řemeslně zpracovaný a jestli je okumilý. Samozřejmě dám na rady odborníků s fór a 25O GTO od Kyosha u mě určitě nezaparkuje ;) . Auta s utopenými koly taky ne (i když to sám z obrázku modelu nepoznám), ale od toho máme Vás, fajnšmekry, ne?? :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“