Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
deesse23

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od deesse23 »

pěkný modely, mě se třeba líbí ty dvě rallye škodovky :)

..a z takových lidí co ti tohle píšou si nic nedělej a vykašli se na ně

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Pěkný modýlky Davide, mě osobně nejvíce zaujaly tvoje ameriky (shelby, mach I)- gratuluji k pěkným kouskům

a jak už je zde několikrát zmíněno- na lidi co ti píšou slabomyslný zprávy se vykašli, bohužel mě to u nás moc nepřekvapuje...

DavidHodan

Příspěvek od DavidHodan »

Děkuji Vám všem - mě jen překvapilo , že to byli i někteří ze zdejších Členů , ale uzavřme to ;-)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..jo holt že je někdo člen fóra ještě neznamená,že nemusí být slabomyslný....

DavidHodan

RosaV8 píše:pěkný pěkný...co ta miura od welly, je i v reálu tak dobrá, jak vypadá na fotkách?
Zdravím z mobilu ! ;-) Ta Miura je podle mě velmi slušná - Kyosho to samozřejmě asi nebude , ale podle mě na Welly nadprůměr , i ta barva působí velmi přirozeně , ale každý máme samozřejmě trochu jiné nároky ;-)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Vidím Davide, že se Ti to krásně rozrůstá, gratuluji. A stoupá i kvalita. :!: Dnes se mi to tedy líbí o dost více než včera. Ty komunistické auta já raději nekomentuji, to není moje parketa. ;) Ale ten Bentley Continental GT, to je něco, pak Porsche 959, to jsou super kousky. A také vidím krásná IXA v 1:43 a také RIO. Pro RIO jsem měl velkou slabost, když jsem ještě sbíral čtyřicettrojky. No jo, ale stejně tuším, že největší radost máš stejně asi z toho žigula. ;) :D

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

DavidHodan píše:Pro každého něco ! ;-)
Teda, klobouk dolů, pěkně se Ti to Davide rozmnožuje...to bude i Svaťa v počtu novinek za chvíli v ohrožení :lol:,
ale vážně, Ty máš dokonce i vítěznou "911 GT1" z LeMans 1998, tu nemám ani já...Gratuluji.
Jirka

DavidHodan

RosaV8 píše:pěkný pěkný...co ta miura od welly, je i v reálu tak dobrá, jak vypadá na fotkách?

Tady je ještě odkaz na fotky s Miurou - je opravdu velmi povedená ! ;-)

http://www.diecastmodelswholesale.com/s ... -SV/Detail

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak dneska mě dorazila tato delší dobu očekávaná dvojička :
FERRARI 599 GTO a XX od HWE
Obrázek

DavidHodan

Dali.B píše:Vidím Davide, že se Ti to krásně rozrůstá, gratuluji. A stoupá i kvalita. :!: Dnes se mi to tedy líbí o dost více než včera. Ty komunistické auta já raději nekomentuji, to není moje parketa. ;) Ale ten Bentley Continental GT, to je něco, pak Porsche 959, to jsou super kousky. A také vidím krásná IXA v 1:43 a také RIO. Pro RIO jsem měl velkou slabost, když jsem ještě sbíral čtyřicettrojky. No jo, ale stejně tuším, že největší radost máš stejně asi z toho žigula. ;) :D

Děkuji Dalibore - radost byla ze všech , ale přiznám se , že ta auta " Východního Bloku " jsou mojí slabostí ;-) Podle Fotek z Norimberku mi IXO udělalo svými " master modely " GAZu 13 Čajka a Volhy 21 v měřítku 1 : 18 NESKUTEČNOU RADOST ! KÉŽ BYCHOM SE DOČKALI V TOMTO MĚŘÍTKU TŘEBA I TATRY 603 !

Ty RIA jsou opravdu skvělá , a úžasně detailní . Porsche a Bentley také , a ačkoliv letos oslavím dvě dvojky , tak radost byla , jako kdybych letos oslavil jednu ! :-D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“