Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Za kvalitni model si rad priplatim, u abrexu jsou videt velke rozdili v kvalite modelu.U historickych, zavodnich, konceptu nebo limitovanych modelu jsou videt rozdilna zpracovani oproti napriklad modernim modelum co delaji urychlene na rozkaz skody.U rapida jim to proslo, ale u octavie ktera je dulezitejsim modelem nez rapid evidentne narazili.Az bude rapid spaceback tak se vsadim, ze to bude v podstate kvalitativne jiny model oproti tomuto standartnimu rapidu.To by se vsak dit nemelo, ale deje se.
O eRku v 1:18 nebola reč, ale podľa mňa tento rok už nebude a 1:43 vraj v druhej polovici tohto roka... Ale to môže byť aj pred Vianocami... Nevadí, ja si počkám.Ondra píše:
U erka si myslim ze to uspech mit bude, asi nerikal kdy budou k dostani v obou meritkach?
Tak škoda felicia z 94 se dočká letos reedice, stejně tak je i připravena policejní verze na kterou se já osobně těším.Čekají jen na uvolnění výrobní linky.
Škoda že dostala přednost před favoritem VB, který tak dlouho slibují
.
Škoda že dostala přednost před favoritem VB, který tak dlouho slibují

Počkej Ondro, jak teď nebude favorit VB? Koukal jsem na FB (mimo jiné i tvé příspěvky jsem poznal
) a když si tam najedeš na Fáčko UONZ tak hned první dva komentáře směřují právě k verzi VB a abrex tam slibuje a nyní cituji: "VB verze bude v běžné nabídce, nikoli v limitované edici a brzy se jí dočkáte."
Asi si nevidí moc do úst. Celkem jsem se na něj dost těšil

Asi si nevidí moc do úst. Celkem jsem se na něj dost těšil

Tohle je aktuální a napsali to před nedávnem (nefunkční link odstraněn adminem)
Výcuc Dobrý den pane Hnízdile, přesný termín uvedení modelu Favorit VB neumíme sdělit. V tuto chvíli pracujeme na několika modelech, které představila Škoda v poslední době, nebo v nejbližší představí.
Z toho jsem pochopil že favorit jen tak nebude a možná že čekají na reedici favoritu aby to sfoukli zároven, tak jako s policejní felícii čekali na reedici .
Výcuc Dobrý den pane Hnízdile, přesný termín uvedení modelu Favorit VB neumíme sdělit. V tuto chvíli pracujeme na několika modelech, které představila Škoda v poslední době, nebo v nejbližší představí.
Z toho jsem pochopil že favorit jen tak nebude a možná že čekají na reedici favoritu aby to sfoukli zároven, tak jako s policejní felícii čekali na reedici .
Jetu pátek,a žadna novinka?Ani autoškola nebo taxi!
Neboj něco bude
.Píšou že jsou nové modely co týden nebo 14. dní, ale psali že už má být konečně octávia do dvou týdnů nejspíš u dealerů, neříkají však v jakém měřítku.

Mam zpravu pro ty co shaneji 1203 sanitu, dnes jsem byl u dealera skody a ten objevil ze skoda ma na sklade nejakych 110 modelu sanity k dispozici.Hned jsem si jednu objednal.Bylo to prekvapeni na strankach skoda eshop jsem sanitku nenalezl.Jo a nejedna se o vojenskou verzi
Chýbali ti "novinky" ? Tu sútony24 píše:Jetu pátek,a žadna novinka?Ani autoškola nebo taxi!
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://www.abrex.cz/novinky
Tohle pro mne nejsou žádné novinky,to je zoufalství....