IXO Museum
Re: IXO Museum
To tak o tom jsem vubec nepremyslel, ze bych koupil jen jeden. Od prvniho pohledu do katalogu bylo jasne, ze do vitriny pujdou oba. Spis mam cukani jeste prikoupit bilou verzi od Altayi.
Třeba nám ji ještě taky udelaji 

Jsem fakt zvědavý, který ze čtveřice bude první. V Macau zřejmě běží čas jinak, tedy podobne jako jinde v Cine, tak si myslím, že ten nejméně chteny. Ty katalogove modýlky v novych barvách jsou jenom upravené fotky skutečných aut, ale La Licorne vypadá celkem defintivně. No, aby mu to nebylo líto: jasně, tesim se na něj taky
.
Z výrobního závodu v Bangladéši jsem zrovna velkou radost neměl, ale teď je to spíš výhoda. Ten hnusný virus tam zatím nezavital, tak pevně věřím, že se jich dočkáme a možná celkem brzy. Jinak jsem pro pobavení zaznamenal, že katalog IXO 2020 je opět Part 1

Z výrobního závodu v Bangladéši jsem zrovna velkou radost neměl, ale teď je to spíš výhoda. Ten hnusný virus tam zatím nezavital, tak pevně věřím, že se jich dočkáme a možná celkem brzy. Jinak jsem pro pobavení zaznamenal, že katalog IXO 2020 je opět Part 1

V predobjednavkach jsem našel níže uvedený Mercedes 230D Cabriolet. Zvláštní je, že není v kódu MUS ani CLC, ale v úplně jiném. To je nějaká nová kolekce 

Mas odkaz? A jak se ta serie jmenuje?
Odkaz teď nemám, ale našel jsem to ráno bez názvu kolekce na svetauticek.cz 

Už ho mám, od čtvrtka. Je super. Sice černej, ale dost velkej, aby na něm bylo něco rozeznat i ve vitríně.
Bezva. Je to opravdu poradny kus auta. Moc se mi líbí kombinace černého laku a vínove červené kuze
.
Jinak by mě moc zajímal důvod, proč byl zařazen do kolekce CLC. Podstavec má úplně atypický, ale zjevně má blíž k edici Museum, protože není ve sklonu. Jsem fakt zvědavý, jak se to bude vyvíjet dal. Možná to není špatne, neboť i chaos má prý svůj rad a směřuje k aktivite

Jinak by mě moc zajímal důvod, proč byl zařazen do kolekce CLC. Podstavec má úplně atypický, ale zjevně má blíž k edici Museum, protože není ve sklonu. Jsem fakt zvědavý, jak se to bude vyvíjet dal. Možná to není špatne, neboť i chaos má prý svůj rad a směřuje k aktivite

IXO aktualizovalo stránky, ale nic, co by stálo za řeč (aspoň pro mě
)