Klasika
Re: Klasika
Každý hromadí srdcu blízke modely. Ja síce som na mladšie ročníky, no obdivujem aj klasiky. Naposledy v Automotomúzeu v Kopřivnici ma veľmi zaujal červený Windhoff. Samozrejme som nemal šajnu o takejto značke, z diaľky hovorím si, že aká pekná červená Laurinka a potom, kráska z roku 1902.
Taktiež v lete som bol pozrieť Bugatti a iné staré stroje z Bugatti GP Zlín. vystavené v Kroměříži. Neskutočná výstava!!!
Taktiež v lete som bol pozrieť Bugatti a iné staré stroje z Bugatti GP Zlín. vystavené v Kroměříži. Neskutočná výstava!!!
Teda, to koukám! Že je takové auto vystavené v Kopřivnici, to jsem neměl ani tušení. Je ovšem pravda, že ta hodně stará auta moc nemusím. Pokud patří do kolekce, tak si takový modýlek samozřejmě koupím, ale nejraději mám 20. - 40. léta a nejvíc miluju klasiky z 30. let .
Pak mám moc rád poválečné Jaguary. Nabídka v kovu byla ještě před pár lety celkem slušná, tak jsem si nákupy užil. Teď čekám a číhám
Pak mám moc rád poválečné Jaguary. Nabídka v kovu byla ještě před pár lety celkem slušná, tak jsem si nákupy užil. Teď čekám a číhám
Bude Maserati Ghibli Spider 1969. Jasně, že mám choutky si jedno pořídit . Tak který?
No tu je to ťažšie, asi čierny, hoci z nej trocha zaniká. Škoda že nie je vo výbere napr. modrá, strieborná alebo aj nejaký odtieň hnedej by bol zaujímavý.
Díky za názor. Taky myslím. Jinak stříbrný a modrý Spider už před časem u Minichamps byl. Teď jdu bádat nad tím, zda modýlek nutně potřebuju .
Ještě skutečný vůz, ale má jiná kola
Ještě skutečný vůz, ale má jiná kola
Určite ho potrebuješ, keď už bol zvažovaný výber farby, niet čo riešiť.
Modýlek objednán. Celkem jsem se trefil. Tento týden jdou na expedici
Ahoj, u výrobce Oxford by se něco našloH+H+ píše: ↑23 úno 2024, 04:26Teda, to koukám! Že je takové auto vystavené v Kopřivnici, to jsem neměl ani tušení. Je ovšem pravda, že ta hodně stará auta moc nemusím. Pokud patří do kolekce, tak si takový modýlek samozřejmě koupím, ale nejraději mám 20. - 40. léta a nejvíc miluju klasiky z 30. let .
https://www.tacot.com/listings/stock-ne ... -criteres=