IXO Museum
Re: IXO Museum
Auburn bude mít světlé čalounění a stříbrné prvky karoserie, tak si myslím, že to bude fajn 

Čekám čekám a novinky zase žádné...
Taky si říkám, že jsem nepochopil letošní katalog IXO. Myslel jsem, že je na rok a on je na pětiletku.
Přesně tak a v katalogu na rok 2012 budou nejspíš další modely 

No konečně - zatím u MACmodelu: Auburn, Salmson, Lagonda, Daimler.
Salmson mě moc nezaujal, Lagondu asi taky vypustím, v té modré se mi moc nelíbí - škoda že jí nenechali v zelené jako od Altayi. No a i když jsou oba zbývající modely černé, což nemusím, v tomto případě asi (tedy určitě) udělám dvě výjimky
Takže jen zvažuju, jestli objednat ještě do Vánoc, nebo až v lednu (s ohledem na nápor balíků na poště).
Salmson mě moc nezaujal, Lagondu asi taky vypustím, v té modré se mi moc nelíbí - škoda že jí nenechali v zelené jako od Altayi. No a i když jsou oba zbývající modely černé, což nemusím, v tomto případě asi (tedy určitě) udělám dvě výjimky

Takže jen zvažuju, jestli objednat ještě do Vánoc, nebo až v lednu (s ohledem na nápor balíků na poště).
Mám objedaný Auburn, Salmson a nejvíc se těším na Daimler
Lagondu jsem zatím odložil, ale barva je jiná, než v katalogu, je zvláštně světlemodá...

Ahoj, už ti dorazili? Jaký je první dojem?H+H+ píše:Mám objedaný Auburn, Salmson a nejvíc se těším na Daimler ...
Už je mám, nejhezčí je Auburn
Jinak plexy mají zase černý lepík tak, jako na začátku serie 

Můžeš to napsat prosím trochu víc po lopatě, moc nevím, co tím myslíš? No ale to poznám sám, Auburn a Daimler už mám taky objednán.H+H+ píše:...Jinak plexy mají zase černý lepík tak, jako na začátku serie
Na plastovém krytu na horní straně je takové matné kolečko, které vznikne při výrobě, na první třetině serie bylo přelepeno černou samolepkou s logem IXO, na dalších to již nebylo a vypadalo trochu levně, no teď už zase je 

Naposledy upravil(a) H+H+ dne 20 pro 2011, 17:31, celkem upraveno 1 x.