IXO Museum
Re: IXO Museum
Ta cena je fakt zvláštní. U posledních modylku v kolekci CLC jsem to celkem chapal, protože u sortimentu 50.-70. let je dost velká konkurence a v podobné kvalitě, ale u série Museum v podstatě zadna není. Možná chtějí cenou získat dalsi nové zákazníky. Jinak předpokládám, že výroba v Bangladéši je méně nákladná. No uvidíme, jak se to bude dál vyvijet 

Tak Alvis objednan na Smallcars 

Super! Taky ho tam objednam 

Alvis objednan a zaplacen. Už se děsně tesim 

Doplnil jsem si do sveho seznamu IXO MUS zdroj puvodnich edici. Je to puvodni Altaya, Mercedes, Opel, taxiky, francouzska auta. Nevite nekdo, z jake serie byl MUS 52 Bentley MK VI a pripravovany MUS 69 Renault AG1 taxi? Diky.
Jinak jak ten cas leti - od roku 2013 do zari 2018 - skoro sest let - nevysel jediny model puvodni serie. Co je asi primelo se k puvodni setii vratit - za posleni rok sest modelu (pokud pocitam i Kellnera)?
Jinak jak ten cas leti - od roku 2013 do zari 2018 - skoro sest let - nevysel jediny model puvodni serie. Co je asi primelo se k puvodni setii vratit - za posleni rok sest modelu (pokud pocitam i Kellnera)?
To by mě taky zajímalo, ale ještě vic, co se bude dít, až nebude kde brat 

Taky jsem původ modýlku MUS052 Bentley MK VI 1950 hledal, ale bohužel jsem nebyl úspěšný. Tak mě napadlo, zda nebyl součástí nějaké nerealizované kolekce trafikových modelů, která se měla zaměřovat na klasiky kategorie Post War. Třeba leží někde v regálu ještě další formy a možná se ještě časem dočkáme překvapení
.
Jinak budu mít zřejmě problém s MUS069 Renault AG1. Je to asi hezký model, ale moc ty loukoťové veterány nemusím a hlavně mám pocit, že se do kolekce nehodí. Proto jsem zatím nepořídil ani oba Mercedesy Simplex. Vím, že do serie patří, současně je mi jasné, že se některým sběratelům líbí, ale na sbírání je nejhezčí svoboda výběru. Na druhé straně bych rád měl někdy kolekci kompletní. Tak a teď je dobrá rada fakt dobrá

Jinak budu mít zřejmě problém s MUS069 Renault AG1. Je to asi hezký model, ale moc ty loukoťové veterány nemusím a hlavně mám pocit, že se do kolekce nehodí. Proto jsem zatím nepořídil ani oba Mercedesy Simplex. Vím, že do serie patří, současně je mi jasné, že se některým sběratelům líbí, ale na sbírání je nejhezčí svoboda výběru. Na druhé straně bych rád měl někdy kolekci kompletní. Tak a teď je dobrá rada fakt dobrá

Asi každý sběratel má jiný vkus. Já naopak loukoťová kola miluju
Ale taky nekupuju zdaleka všechno je pro pocit z úplné série. Prostě mě model musí zaujmout.
Spíš mě teď znervózňuje, že se ještě neozvali ze Smallcars s Alvisem. Vždycky to bylo, že druhý den odesílají, teď mám u objednávky jen že byla schválena - a objednával jsem v pátek.

Spíš mě teď znervózňuje, že se ještě neozvali ze Smallcars s Alvisem. Vždycky to bylo, že druhý den odesílají, teď mám u objednávky jen že byla schválena - a objednával jsem v pátek.
Alvis bude v pohodě. Čekají na dodávku od MCW. Obratem to zřejmě posilaji jen v případě, že je modylek skladem v Podboranech. Jistotu samozřejmě nemám, ale myslím si, že to tak je