Klasika
Re: Klasika
XJS na rozdiel od predchodcu XJ12C, vyhralo Brno v roku 1982, 83 a 84. Tecnomodel urobil vo väčšej mierke víťaza z r.1983 -(vzadu dole mu chýba difuzor). Ináč pekný.
Mercedes Benz 320N (E142) Combination Coupe 1938. Je to fakt nádhera, ale bohužel zase resin. Vím, už je to ohraná písnička, ale fňuknout si snad můžu
Kupé je krajšie ako cabrio.
Mne sa teda poväčšinou páčia viac uzavreté karosérie ako kabriolety. Keď nehľadím na pôžitky cabria v lete.
No posudzovať to u starých ročníkoch vozidiel je otázne, no tu je to pre mňa jednoznačné.
Mne sa teda poväčšinou páčia viac uzavreté karosérie ako kabriolety. Keď nehľadím na pôžitky cabria v lete.
No posudzovať to u starých ročníkoch vozidiel je otázne, no tu je to pre mňa jednoznačné.
Taky se mi víc líbí jako kupé, ale střecha je zřejmě snímatelná. Alespoň myslím podle názvu “Combination”
Tiež mám názor, že "dekapitovaný" kabriolet nie je úplne plnohodnotné auto ... aj keď niektoré sú i ako kabriolety krásne (napr. Corvetty, stará Felicia, Mercedesy SL ...).
Zaujímalo ma, ako je to s tým MB 320N v reáli, našiel som foto červeného s a aj bez pevnej strechy.
Pred tým som zvažoval, či to nie je na pevno, lebo to majú pekne urobené, no oni to aj pekne vykúmali a ide to dole.
Kess si to trochu pri Ačkovom stĺpiku upravil, ale môže byť.
Pred tým som zvažoval, či to nie je na pevno, lebo to majú pekne urobené, no oni to aj pekne vykúmali a ide to dole.
Kess si to trochu pri Ačkovom stĺpiku upravil, ale môže byť.
- Přílohy
-
- 6CD0B1E8-577D-415E-BCAC-6590D6EF6EEB.jpeg (106.01 KiB) Zobrazeno 495 x
-
- C2056284-DA01-466A-BDA0-3DFACEDAF620.jpeg (114.46 KiB) Zobrazeno 495 x
Fotky skutečného auta mě fakt potěšily. Taky u mě to bylo v plánu, ale nejsou lidi
Vitesse pořád žije, ale kvalitou u nového majitele si moc nejsem jistý. Jasně, De Lorean DMC-12 1981:
Podle dveří je to zřejmě kov
Podle dveří je to zřejmě kov
Ten je krásný, ale v kovu nám ho nikdo neudělá:
Jasně, aktuální novinka Matrix
Jasně, aktuální novinka Matrix
Běžně už dostupný není, tak jen tak pro radost:
Jasně, že by se mi líbil, ale nejde mít všechno a hlavně si nejsem jistý, zda je to kov 🥹
Jasně, že by se mi líbil, ale nejde mít všechno a hlavně si nejsem jistý, zda je to kov 🥹