Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Mohl bys fungovat jako distributor pro Slovensko.
to by som si krásne zarobil . Ale nie. Nie, že by to nešlo, ale ja som "iba" zberateľ, nie priekupník, alebo sprostredkovateľ.
Navyše, teraz v tejto zložitej dobe som 95% času na Slovensku, do ČR momentálne jazdím zriedkavo.
Navyše, teraz v tejto zložitej dobe som 95% času na Slovensku, do ČR momentálne jazdím zriedkavo.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Takže je to pravda, dnes mi prišla odpoveď, že to bude výlučne len pre česko. Je to smutné.
Objednáváte si verzi Premium? Já trochu váhám, na majákové verze se moc nezaměřuji a přijde mi, že platit dopředu a čekat na první prémiové číslo přes rok a půl se nemusí vyplatit (pokud třeba budu odebírání kolekce chtít opustit před jejím koncem).
Uvažoval som úplne rovnako. Nakoniec som objednal Premium, pretože:
1. 299kč za model nie je až tak veľa vzhľadom k dnešným cenám
2. ak by som to kupoval priamo v trafike, tak to bude tých istých 299kč ako za Premium (279 + 20) ale s vidinou bonusu.
Viem 20kč x 80 čísel je 1600kč, ale v prípade 6 bonusových áut je to 266,67kč za bonusový model, takže tiež OK. Z bonusových chcem vlastne len sanitku a Spoje a možno aj 1201 VB + 1000 VB, takže zvyšné 2 až 4 budú asi prvé modely, ktoré som kedy predal (a možno si ich ale aj tak nechám).
Tým predplatným Premium, vlastne prídem iba o zľavu oproti trafike (= nezaplatím viac ako v trafike), no mám istotu dodania (to ale aj obyčajné predplatné) a navyše 6x bonus. Len s rizikom, že to nedotiahnem do konca ak modely nebudú v dobrej kvalite.
Takže ja som jednoznačne za Premium, no ak nechceš žiaden z bonusových modelov alebo ich nechceš prípadne predať, tak to význam pre teba asi ale nemá. Ťažko ale povedať akú budú mať bonusy pri predaji reálnu cenu, no obyčajné kultovky majú +- mierne vyššiu cenu ako nákup a pár ich je o dosť drahších, takže by si asi neprehlúpil ani tak .
1. 299kč za model nie je až tak veľa vzhľadom k dnešným cenám
2. ak by som to kupoval priamo v trafike, tak to bude tých istých 299kč ako za Premium (279 + 20) ale s vidinou bonusu.
Viem 20kč x 80 čísel je 1600kč, ale v prípade 6 bonusových áut je to 266,67kč za bonusový model, takže tiež OK. Z bonusových chcem vlastne len sanitku a Spoje a možno aj 1201 VB + 1000 VB, takže zvyšné 2 až 4 budú asi prvé modely, ktoré som kedy predal (a možno si ich ale aj tak nechám).
Tým predplatným Premium, vlastne prídem iba o zľavu oproti trafike (= nezaplatím viac ako v trafike), no mám istotu dodania (to ale aj obyčajné predplatné) a navyše 6x bonus. Len s rizikom, že to nedotiahnem do konca ak modely nebudú v dobrej kvalite.
Takže ja som jednoznačne za Premium, no ak nechceš žiaden z bonusových modelov alebo ich nechceš prípadne predať, tak to význam pre teba asi ale nemá. Ťažko ale povedať akú budú mať bonusy pri predaji reálnu cenu, no obyčajné kultovky majú +- mierne vyššiu cenu ako nákup a pár ich je o dosť drahších, takže by si asi neprehlúpil ani tak .
Přesně tak, zvolil jsem také Premium. Navíc v trafice ne vždy asi člověk ten model sežene. Vím, že některé trafiky to ani nemají a jiné dostanou vždy jen pár kusů. Navíc když kolega odebíral Kultovní auta a náhodou dostal poškozený model, tak nikdy neměl problém z reklamací, model vždy nafotil a deAgostini mu zaslalo zdarma jiný a poškozený mu zůstal. A jak jsem viděl na FB, tak první zásilky už začínají chodit předplatitelům.
Také mám Premium a uvažoval jsem stejně. Na druhou stranu v rámci kolekce jistě dostanu i těch asi jedenáct modelů, které mám už z minulých kolekcí.
Budou mít zřejmě jinou barvu
A to nie len farbu exteriéru, ale podľa všetkého aj interiéru