Jirka píše:Vidím, že jdete do detailu, tak kdo z Vás má správně otočeno levé "dmýchadlo" v motoru ROTHMANS PORSCHE 956 Le Mans 1982 ?
V reedici již ho v PMA otočili správně, já mám model z první série a "dmýchadlo jsem přelepil.
Hele, dnes jsem byl u pana Borského a čekají tam na Tebe další dvě krásné 956, tak jsem zvědavý až si je odneseš a zkontroluješ, jak budou to dmychadlo mít.
Já už to neřeším, stejně kdo ví kolik takových chyb máme na svých různých modelech a ani o nich nevíme.
Teď řeším jinou věc, typickou pro objednávku internetem. Jak jsem psal, že mi jdou z Modelissima ty dva Porscháky, tak mi přišly a ejhle. Ten restriktor na GT3 RS z 2003 ALMS jsme tu teď řešili, ale to je věc, na kterou bych nepřišel ani při kontrole v obchodě, jelikož má AA kapoty přidrátované.
Ale ten druhý kus, prezentační 911 997 GT3 RSR nemá na LP kole centrální matici a toho bych si asi při prohlídce všiml. Ten auťák má na pravé straně matice modré se stříbrným vrškem, na levé straně červené se stříbrným vrškem, takže to celkem razí. A na levém předním kole kde nic - tu nic. Tak ji teď pracně vyrábím. A pak se mi divte, že nerad nakupuji přes internet.