IXO Museum
Re: IXO Museum
Modely RIO se mi moc líbí, nemají sice přesnost a jemnost detailu IXO Museum, ale zase těžko definovatelné umělecké kouzlo
Tak jsem zjistil, že ta Royale je stará verze s číslem 66. Už dělají novější verzi s číslem 4260, která vypadá líp. Proto asi ta sleva
Všechna RIA mám ještě se starším číslováním, tak aktuální modely nedovedu posoudit
Jinak model MUS025 Mercedes 260D W138 1936 je standartně v kombinaci zelená/černá, ale v dealerské edici je stejný model krásně tmavě modrý. Boxík je zřejmě stejný, ale neví někdo jak vypadá kartonová krabička? Stejná jako v edici Museum nebo jiná Nebo je to Altaya ze serie Mercedes
Jinak model MUS025 Mercedes 260D W138 1936 je standartně v kombinaci zelená/černá, ale v dealerské edici je stejný model krásně tmavě modrý. Boxík je zřejmě stejný, ale neví někdo jak vypadá kartonová krabička? Stejná jako v edici Museum nebo jiná Nebo je to Altaya ze serie Mercedes
Přes noc mi přišla od IXO info o novinkách v řijnu ...hurá! Bude Cord a Bucciali
Jupíííí...Cord dnes přišel poštou , je fakt krásný
Tak mám trošku obavy, že to novinky pod stromeček nestihnou a Vánoce bez modýlku teda mít nechci...
Hm, tak do Vánoc asi nic. Škoda, těšil jsem se letos na Panharda. IXO má možná nějaké problémy, protože ani FOXu nedodali do Vánoc Ladu VB 1:18.
Taky jsem se těšil na Panhard a ještě Chrysler Airflow, no už to Ježíšek nestihne
Neví někdo nějaké nové zprávy Od Ixa prišlo v prosinci jenom info o 4 premium x modelech a to se Ixo Museum netýká a stránky žijí spokojeně v loňském roce
IXO má nějaký útlum. Loni jen 5 modelů Museum, předloni 9. V plánu měli ještě Chryslera, Panharda a 2 Mercedesy. Byly léta, kdy měli web aktualizovaný každý měsíc o novou várku modelů, loni byly várky jen 4. A teď už 3 měsíce nic. Napadá mě, že buď mají problémy, nebo se zavádí novou výrobu (1:18?).