Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Pánové díky za kladné ohlasy.
Co se rally týká rozmýšlel jsem ještě nad nějakými SunStary či 131 od Kyo. a když nakonec ani Fox nevydal 130 RS
tak jsem raději pořídil vitrínu.
V Lednu se těším na S1 a uvidíme čím nás kdo překvapí.
Co se rally týká rozmýšlel jsem ještě nad nějakými SunStary či 131 od Kyo. a když nakonec ani Fox nevydal 130 RS
tak jsem raději pořídil vitrínu.
V Lednu se těším na S1 a uvidíme čím nás kdo překvapí.
To som tiež zvedavý, s čím kto v roku 2014 príde.Osobne by ma potešili Lancia Delta od kyosho vo farbách mart.a z
RMC a 037 kde mám ešte v zbierke veľké nedostatky. PS Moja pochvala patrí samozrejme aj Liborovi a ostatným.
RMC a 037 kde mám ešte v zbierke veľké nedostatky. PS Moja pochvala patrí samozrejme aj Liborovi a ostatným.
U TOMSe na shopu je jako budoucí novinka kyošácká Delta z Portugal 93 v Totipu st.č.4.jenže s tímto č.Lancia nestartovala tak se uvidí.Každopádně bych ji ve své sbírce uvítal.
Tak už mám letos taky hotovo, přibylo celkem 91 nových modelů, jak jinak, samá Porsche Zčásti jde o nové (novinkové) modely
ve větší míře pak modely mnou přestavěné z originálů, pár jsem jich taky koupil už hotových
a zbytek jsou modely, které teprve čekají, až dosanou "nový kabát".
V příštím roce se tak budu věnovat hlavně těm úpravám,v plánu je skoro 30 modelů co stihnu, uvidím.....
ve větší míře pak modely mnou přestavěné z originálů, pár jsem jich taky koupil už hotových
a zbytek jsou modely, které teprve čekají, až dosanou "nový kabát".
V příštím roce se tak budu věnovat hlavně těm úpravám,v plánu je skoro 30 modelů co stihnu, uvidím.....
Naposledy upravil(a) komas dne 09 led 2014, 09:11, celkem upraveno 1 x.
Tak už konečně mohu také bilancovat
Tak předně jsem pokořil hranici 1000 modelů.Momentální stav je 1007 ks. Celkem jsem pořídil 64 modelů - 16x OttO, 14x AA, 12x Spark, 5x TSM,
4x GT Spirit, 3x PMA, 2x Kyosho a Mattel a ostatní po jednom kousku. Jinak musím konstatovat,že nebýt resinových, nebo neotvíracích modelů, měl
bych jen 27 přírůstků.
A když už jsem u toho bilancování,musím poděkovat hlavně B@rtovi,ža nás tak skvěle informuje o novinkách a je takovou tou hybnou parou tohoto
fóra
Tak předně jsem pokořil hranici 1000 modelů.Momentální stav je 1007 ks. Celkem jsem pořídil 64 modelů - 16x OttO, 14x AA, 12x Spark, 5x TSM,
4x GT Spirit, 3x PMA, 2x Kyosho a Mattel a ostatní po jednom kousku. Jinak musím konstatovat,že nebýt resinových, nebo neotvíracích modelů, měl
bych jen 27 přírůstků.
A když už jsem u toho bilancování,musím poděkovat hlavně B@rtovi,ža nás tak skvěle informuje o novinkách a je takovou tou hybnou parou tohoto
fóra
Díky za pochvalu,
tímto tempem co sbírám se za 50let dočkám také 1000 modelů
tímto tempem co sbírám se za 50let dočkám také 1000 modelů
Sbírka modelů Citroën
Jo chlapi,moc pěkné jsou ty Vaše sumáře.
A Bartovi díky také už za samotnou existenci fóra.
A Bartovi díky také už za samotnou existenci fóra.
V tomto roku celkom 10 prírastkov z toho:
5xOTTO, 3xAA, 1xSS, 1x NOREV
Dva úbytky, celkový stav 60 modelov
5xOTTO, 3xAA, 1xSS, 1x NOREV
Dva úbytky, celkový stav 60 modelov